16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLidl retrage de la vânzare fulgi de cocos. Produsul conține dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă

Lidl retrage de la vânzare fulgi de cocos. Produsul conține dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă

Lidl a anunțat că retrage de la vânzare produsul „Belbake Fulgi nucă cocos”, după ce s-a constatat că acesta conţine conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă.
Potrivit anunțului Lidl postat pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, s-a constatat că acest produs, care are termenul de valabilitate 21 noiembrie 2019, conţine conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă.
Din cauza posibilelor reacţii alergice, clienţii cu alergie la sulfiţi ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsul, avertizează Lidl. Cei care nu sunt alergici la sulfiți pot consuma acest produs.
Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.
Această retragere vizează exclusiv „Belbake Fulgi nucă cocos, 200g“ cu termenul de valabilitate 21.11.2019 și lotul 34188. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare, adaugă compania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS