O apropiată a lui Dragnea a fost condamnată
O apropiată a lui Dragnea a fost condamnată
PSD nu mai sesizează Curtea Constituțională în cazul refuzului președintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe cei doi miniștri. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews.ro că în week-end va avea loc o întâlnire restrânsă la nivelul conducerii PSD în care se vor decide noile propuneri pentru portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă s-au întâlnit la începutul săptămânii și au discutat despre o posibilă sesizare la CCR. Potrivit surselor citate s-a decis să se renunțe la sesizarea CCR pentru că nu ar fi existat câștig de cauză pentru PSD. În urma deciziei din Coaliție Lia Olguța Vasilescu ar fi luat făcut anunțul pe Facebook că renunță la nominalizarea sa pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Aceleași surse susțin că social democrații se așteaptă ca și Mircea Drăghici să fie respins de către președintele Klaus Iohannis.

Interimatul la cele două ministere urmează să expire săptămâna viitoare iar Guvernul trebuie să facă noi propuneri.
Liviu Dragnea se va întâlni cu fidelii săi în week-end, în afara Bucureștiului pentru a hotărî nominalizările pentru ministerul Transporturilor și cel al Dezvoltării Regionale.” Luni se va decide o nouă ședință a Coaliției și eventual convocarea unui Comitet Executiv pentru noi nominalizări”, au explicat sursele politice.
Lia Olguța Vasilescu a anunțat marți, pe Facebook, că după o discuție cu șeful PSD, Liviu Dragnea, a decis să-și retragă candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării.
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.