12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSemnături sub tricolor. George Simion, în turneu prin toată țara

Semnături sub tricolor. George Simion, în turneu prin toată țara

George Simion, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, va ajunge în toate județele țării pentru a colecta cele 100.000 de semnături necesare înscrierii în cursa electorală din luna mai. Candidatul independent a pornit în Caravana „România MARE în Europa” cu un microbuz tricolor și tineri voluntari unioniști. Luni și marți, George Simion a strâns semnături în județele Neamț și Bacău, iar până la sfârșitul lunii februarie va fi prezent în orașele din zona Moldovei.
Pe 1 martie, Caravana tricoloră va ajunge în Craiova, după ce va parcurge localitățile din județele Olt, Gorj, Vâlcea și Mehedinți.
„Unul dintre cele mai importante simboluri pentru noi este tricolorul. Am vopsit mașina noastră în tricolor, venim cu ea prin toată țara, întâmpinați-ne, semnați și ajutați-ne să ducem mesajul românesc în Parlamentul European. În toți anii ăștia am luptat pentru unitate, pentru Basarabia, pentru Bucovina. Candidăm ca independenți și e foarte greu. Mergem din localitate în localitate pentru că trebuie să strângem 100.000 de semnături. Ne bazăm și pe semnătura voastră – dacă vreți să aducem Basarabia acasă și dacă vreți unitate în țară, semnați pentru mine, semnați pentru George Simion”, este apelul candidatului mișcării unioniste.
Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova. Alte subiecte pe care George Simion le va aborda la Bruxelles vizează, printre altele, defrișările ilegale, exodul medicilor, eroii Revoluției Române, condamnarea crimelor comunismului și lustrația, viitorul alianțelor geopolitice, capitalul românesc, activismul civic și gândirea critică, patrimoniul cultural românesc, libertatea presei, autostrăzile și rezervele energetice primare ale României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS