6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRovana Plumb, suspectată de minciună după ce a promis 180 km de autostrăzi în 2019

Rovana Plumb, suspectată de minciună după ce a promis 180 km de autostrăzi în 2019

Asociaţia Pro Infrastructură apreciaz că promisiunea făcută de ministrul Transporturilor Rovana Plumb în privinţa celor 180 de kilometri de autostradă ce vor fi daţi în folosinţă în acest an nu va putea fi respectată, scrie Mediafax.

Asociaţia vorbeşte într-o postare pe Facebook de „epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR şi preluată fără niciun fel de filtru de „liderii” politici”, pomenindu-i pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor.

„La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb promite fără responsabilitate, fără ruşine şi fără să gândească: „Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce priveşte autostrăzile 180 de kilometri”.

Se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare şi execuţie sunt de 19 luni (A3 Borş-Biharia), 24 luni (A3 Râşnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău şi DX12 Craiova-Slatina).

Se va întâmpla ceva la final de 2019 când, EVIDENT, declaraţiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane şi minciuni gogonate? NU, NIMIC! Deoarece nimeni nu-i trage la răspundere pe aceşti indivizi care nu au pic de jenă sau limite ale bunului simţ. Aşa cum am explicat în 8 ianuarie, scenariul realist ne indică 43,28 km noi de autostradă în 2019, iar cel foarte optimist 69,18 km”, arată asociaţia.

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a anunţat, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlametului asupra proiectului de buget al ministerului, că în acest an vor putea fi daţi in trafic 180 de kilometri de autostrăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS