Acasă Actualitate Depistați de polițiști în trafic, cu substanțe interzise, fără permis de conducere...

Depistați de polițiști în trafic, cu substanțe interzise, fără permis de conducere și cu auto furat

-

La data de 08.02.2019, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Gîrla Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Cu ocazia verificărilor, în autoturism au fost identificați trei pasageri cu vârste cuprinse între 16 respectiv 33 ani, domiciliați în municipiul Dr.Tr.Severin, comuna Șimian și comuna Gîrla Mare, jud. Mehedinți.

La controlul corporal, asupra bărbatului de 25 ani a fost identificat un plic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător.

Din verificări polițiștii au stabilit că autoturismul condus de tânărul de 18 ani, fusese sustras de acesta de la unchiul său.

În cauză, s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de Legea 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

De asemenea, față de conducătorul auto s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 335 și art. 230, din Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS