Acasă Actualitate Miner din CEO, mort la locul de muncă

Miner din CEO, mort la locul de muncă

-

Un miner din cadrul Carierei Miniere Jilţ Sud, din CEO, a murit sâmbătă dimineaţă, la ieşirea din schimbul trei. Bărbatul, în vârstă de peste 50 de ani, aştepta să fie preluat de o maşină din zona unor benzi transportoare. Salariatului , Dumitru Fotău i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. A fost transportat la un cabinet medical din cadrul Carierei, însă nu a mai putut fi salvat. Se presupune că minerul ar fi suferit un infarct. Bărbatul era încadrat ca lăcătuş-mecanic. Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj va face o anchetă. Este de amintit că luni , un muncitor din cadrul Termocentralei Turceni a murit, tot în urma unui infarct, în timp ce se pregătea să intre pe poarta unităţii.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.