Acasă Actualitate Bercea Mondial, eliberat condiţionat de magistraţii Tribunalului Mehedinţi

Bercea Mondial, eliberat condiţionat de magistraţii Tribunalului Mehedinţi

-

Interlopul Sandu Anghel – cunoscut drept Bercea Mondial a fost eliberat condiţionat vineri din penitenciarul Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, cu 2 ani și 9 luni înainte de a-și ispăși pedeapsa totală.

Tribunalul Mehedinţi a respins, vineri contestaţia procurorilor şi a menţinut decizia de eliberare dată în decembrie 2018 de Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

Bercea Mondial a fost condamnat înl una mai 2014 la 8 ani şi 9 luni, pentru omor calificat, după ce şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi în anul 2011.

În acelaşi dosar, fiul lui Bercea, Florin Anghel, zis Ambasador, a fost condamnat la 5 ani şi 3 luni de închisoare cu executare. Totodată, soţia lui Bercea, Fănica Anghel, a ispășit un an de închisoare cu executare.

Conform deciziei Judecătoriei, până în septembrie 2021, Bercea Mondial se va afla sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Olt, timp în care interlopul trebuie să urmeze un curs de calificare profesională.

În iunie 2018, Bercea a fost trimis în judecată într-un alt dosar, pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.