16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePlanul roşu a fost activat în Suceava. Doi morţi şi şapte răniţi într-un grav accident

Planul roşu a fost activat în Suceava. Doi morţi şi şapte răniţi într-un grav accident

Două persoane au murit și șapte au fost rănite, vineri dimineață, la Suceava, într-un accident între un microbuz de persoane și o mașină de marfă.
Accidentul s-a produs în jurul orei 7.40, în localitate Sasca Nouă din comuna Cornu Luncii, județul Suceava. Autoritățile au fost anunțate despre un impact între un microbuz de persoane și o autoutilitară de marfă. Din primele informații se pare că două persoane au murit și șapte persoane au fost rănite.
Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție. Au fost trimise la locul accidentului șase ambulanțe SAJ, o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare, conform realitateadesuceava.net.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz(8 pasageri) şi o autoutilitară. În urma evenimentului 8 persoane au fost rănite(nu se ştie câte grav şi câte uşor). Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului. Circulaţia este blocată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS