15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGuvernul a publicat ordinea de zi a şedinţei de vineri. Proiectul de buget nu este trecut

Guvernul a publicat ordinea de zi a şedinţei de vineri. Proiectul de buget nu este trecut

Guvernul a publicat ordinea de zi a şedinţei de vineri, pe care nu apare proiectul de buget. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că nu există un pericol să nu fie adoptat proiectul de buget şi că va fi aprobat vineri, scrie Mediafax.

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Executivului figurează mai multe acte normative, printre care proiectul pentru stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Acordului dintre România şi SUA privind intensificarea combaterii infracţiunilor grave dar şi un memorandum cu tema „Negocierea Memorandumului de înţelegere între Guvernul României şi Guvernul Republicii Islamice Iran privind cooperarea în domeniul prevenirii şi combaterii criminalităţii organizate transnaţionale şi a terorismului”, informează Guvernul, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Un alt proiect de lege care va fi discutat de membrii Executivului este cel pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne şi a structurilor subordonate acestuia.

Al proiect prevede stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii privind intensificarea cooperării în prevenirea şi combaterea infracţiunilor grave, semnat la 5 octombrie 2015 la Washington D.C.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS