Acasă Actualitate Tudorel Toader a trimis trei propuneri pentru şefia DIICOT

Tudorel Toader a trimis trei propuneri pentru şefia DIICOT

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat marţi că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru trei funcţii de conducere la DIICOT.
„Am transmis Preşedintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef: Doru-Gabriel Stoica – procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, din cadrul DIICOT, Bogdan Felician Voicu – procuror şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT; Alina Albu – procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate, din cadrul DIICOT”, precizează Tudorel Toader pe Facebook.
Pe 28 ianuarie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil cei trei candidaţi propuşi de Tudorel Toader pentru funcţii de conducere în cadrul DIICOT.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version