12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePintea, reacţie la anunţul viceprimarului Capitalei privind plângerea penală în cazul apei: Nu am difuzat informaţii false

Pintea, reacţie la anunţul viceprimarului Capitalei privind plângerea penală în cazul apei: Nu am difuzat informaţii false

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat luni că nu a difuzat informaţii false în legătură cu apa potabilă din Capitală, scrie Agerpres.

Precizările acesteia au venit în urma declaraţiei viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu, care a anunţat că va depune o plângere penală pe numele ei în legătură cu modalitatea de comunicare a situaţiei referitoare la apa din Bucureşti.

„Nu am ce să comentez, pentru că n-am difuzat informaţii false şi am înţeles că e un atentat al meu la imaginea doamnei primar general. Nici vorbă! Tocmai ce vă spuneam că nu politizăm această acţiune în niciun caz şi nu pot să răspund acestor acuzaţii absolut ridicole”, a spus ministrul, într-o conferinţă de presă.

Sorina Pintea a reamintit că a comunicat cu Gabriela Firea pe diverse teme şi aceasta i-a răspuns prompt.

„Eu am mai avut comunicări cu doamna Firea direct, pe diverse probleme de sănătate publică, inclusiv în povestea Maternităţii Giuleşti. Doamna primar de fiecare dată a răspuns prompt. A înţeles care sunt mesajele Ministerului Sănătăţii şi a declarat că este foarte important şi foarte bine ceea ce face”, a arătat Pintea.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat, luni, că va face o plângere penală pe numele ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, în legătură cu modalitatea de comunicare a situaţiei referitoare la apa de la robinet din Bucureşti.

„Înţeleg să îi fac plângere penală ministrului Sănătăţii care şi-a permis să ducă într-un spaţiu public o discuţie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureştiului”, a afirmat Aurelian Bădulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS