17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiderii coaliţiei, întâlnire cu Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici pe buget

Liderii coaliţiei, întâlnire cu Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici pe buget

Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici discută, la ora transmiterii acestei ştiri, cu Liviu Dragnea în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor, în contextul în care ministrul Finanţelor a anunţat că marţi, bugetul pentru 2019 va fi adoptat într-o şedinţă de marţi a Guvernului, scrie Mediafax.

Ministrul Finanţelor se află în biroul liderului PSD de aproximativ 20 de minute. Ulterior, la biroul la Liviu Dragnea a venit şi premierul Viorica Dăncilă.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi secretarul general al ALDE Daniel Chiţoiu au intrat şi ei, în urmă cu câteva minute, la discuţii, în biroul liderului PSD.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuţiile despre buget, că intenţionează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici.

Guvernul ar putea amâna şedinţa de marţi, în care ar trebui adoptat bugetul, pentru ziua de vineri, au spus surse politice, pentru Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS