12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Mehedinţi: Depistați în trafic, la volan, sub influența alcoolului și fără permis...

Mehedinţi: Depistați în trafic, la volan, sub influența alcoolului și fără permis de conducere

-

Poliţiştii Biroului Rutier din Drobeta Turnu-Severin au depistat, ieri, un bărbat de 40 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Carol I, având o îmbibație alcoolică de 0,41 % mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe.

Polițiștii Biroului Rutier din Drobeta Turnu Severin au depistat, ieri, un bărbat de 50 ani, din municipiul Orșova, județul Mehedinți, care a condus un autoturism pe bulevardul Aluniș, din municipiu.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.
Față de conducătorul auto s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art.336, din Codul Penal.
Extinzând cercetările polițiștii au stabilit că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, începând cu data de 28.11.2018, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.