12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Craiova: Conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice

Craiova: Conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice

-

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, azi noapte, un bărbat, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada A.I.Cuza, având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.