11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCocaină depistată într-o imprimantă sosită din Spania. Un bărbat reținut

Cocaină depistată într-o imprimantă sosită din Spania. Un bărbat reținut

O tânără de 17 ani și un bărbat de 42 ani au fost surprinși în flagrant, ieri, în Slatina, în timp ce ridicau un colet sosit din Spania.

Anchetatorii i-au prins pe cei doi în timp ce ridicau coletul sosit din Spania. Tânăra și bărbatul au venit din Bucuirești, special pentru a ridica respectivul colet, care conținea o imprimantă. În imprimantă, însă, anchetatorii au descoperit mai multe pachete cu droguri, în total cântărind peste 1,5 kilograme.
„La data de 31.01.2019 procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict,pe raza municipiului Slatina, în urma căreia au depistat două persoane, în vârstă de 17 și respectiv 42 de ani, în timp ce ridicau un colet expediat din Spania care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.
În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.cocaină.
La data de 30.01.2019 procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului N. V., pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc“, a transmis DIICOT.

Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS