Trei tineri, reţinuţi pentru o serie de tâlhării (Foto: Radio Constanta)

Şoferul care a fugit după ce a lovit, la o ieşire de pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, un microbuz în care se aflau 12 persoane, a fost găsit beat, într-un bar. În urma accidentului, opt persoane, între care doi copii, au fost internate in spital, informează Mediafax.

O maşină a lovit, sâmbătă seara, pe contrasens, la o ieşire de pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, un microbuz în care se aflau 12 persoane, iar şoferul vinovat a fugit.

Duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter, a declarat că şoferul a fost găsit noaptea, într-un bar din localitatea Slimnic.

Bărbatul are 34 de ani, iar în momentul în care a fost prins rezultatul testării alcoolscopice indica 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.