Acasă Actualitate Cinci mașini implicate într-un carambol, în zona Metro

Cinci mașini implicate într-un carambol, în zona Metro

Un accident de circulație în care au fost implicate cinci autovehicule a avut loc în urmă cu puțin timp, la ieșire din municipiul Craiova, în zona supermarketului Metro. Potrivit polițiștilor doljeni, un șofer care circula către Balș a frânat și a fost lovit din spate de un autoturism al cărui șofer nu a păstrat o distanță regulamentară. În tamponare au mai fost implicate alte trei autoturisme, iar oamenii legii spun că ultimii patru șoferi nu au păstrat o distanță regulamentară față de autoturismele care cirulau în fața lor. Accidentul s-a soldat cu avarierea celor cinci autoturisme și, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Tot în urmă cu puțin timp, o altă tamponare a avut loc pe Calea Bucuresti, în apropierea Elecroputere Mall. În accidentul soldat numai cu pagube materiale au fost implicate două autoturisme care circulau pe Calea București, direcția către Centru.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version