17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDacian Cioloş răspunde valului de acuzaţii: Nu sunt vândut străinilor şi nu am de-a face cu Soroş. Sora mea nu e agent secret

Dacian Cioloş răspunde valului de acuzaţii: Nu sunt vândut străinilor şi nu am de-a face cu Soroş. Sora mea nu e agent secret

Fostul premier, Dacian Cioloş a declarat, marţi, că nu are nicio legătură cu Soroş şi ”nici cu securitatea” sau cu ”servicii secrete”. Cioloş susţine că în cariera sa ” a făcut totul transparent”, iar tatăl său ”decedat de 20 de ani” nu a avut cum să îl influenţeze profesional.
”Nu am colaborat niciodată nici cu securitatea nici cu servicii secrete nu sunt nici vândut străinilor, nu am avut şi nu am de-a face nici cu Soroş, nici cu altcineva care ar avea interese în România. Am făcut singur, nu am avut nevoie de pile, am făcut totul transparent. Tatăl meu a fost un funcţionar în miliţie, e decedat de 20 de ani. Nu văd în ce fel tatăl meu ar fi putut să îmi influenţeze cariera”, a exprimat Dacian Cioloş.

De altfel, fostul reprezetant al Executivului, a precizat că sora şi fratele lui ”şi-au ales cariere cum au vrut”, el neavând nicio contribuţie. Cioloş dezminte informaţiile din presă, potrivit cărora sora lui ”e agent secret”, deşi lucrează la MAI ”de mai bine de 15 ani”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS