6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferul care a intrat cu maşina în UPU s-a ales cu dosar penal. Anchetă la Spitalul de Urgenţă

Şoferul care a intrat cu maşina în UPU s-a ales cu dosar penal. Anchetă la Spitalul de Urgenţă

Poliţiştii doljeni au precizat că bărbatul de 39 de ani care a intrat cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi conducere sub influenţa băuturlor alcoolice.

Reamintim că, sâmbătă seara, în jurul orei 22, un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe. Din fericire, nici o persoană nu a suferit leziuni grave. Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Craiova, un voluntar a fost împins uşor de maşina scăpată de sub control şi nu a suferit leziuni. De asemenea, o asistentă medicală a suferit o contuzie uşoară la mâna dreaptă. După producerea incidentului, o parte dintre pacenţi au fost direcţionaţi către Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa că acum este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Craiova au mai precizat pentru GdS că s-a dispus efectuarea unei anchete interne pentru a se stabili cum a reuşit şoferul să treacă de angajaţii firmei de pază.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS