7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA intrat cu mașina în UPU Craiova. Sala de așteptare a fost distrusă

A intrat cu mașina în UPU Craiova. Sala de așteptare a fost distrusă

Situție incredibilă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalul Județean de Urgență Craiova. Un șofer a intrat cu mașina chiar în sala de așteptare a UPU. Nu se cunosc deocamdată mai multe detalii legate de motivul care l-a determinat pe șofer să facă acest lucru. Nu se știe încă dacă sunt victime, însă activitatea UPU este oprită.
Poliția face cercetări. Revenim cu detalii.

Update:

Este vorba de un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, județul Caraș Severin.
„Un bărbat de 39 de ani, din Moldova Nouă, județul Caraș Severin a intrat cu un autoturism în ușile de acces ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. Conducătorul autoturismului este singurul rănit”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Sursă foto: pacienți de la fața locului

Reprezentanții SJU Craiova au solicitat un echipaj de descarcerare.

În acest moment se deplasează către spital un echipaj de pentru a trage auto din interiorul urgenței și pentru a îndepărta grilajul ușilor de la intrare.

Surse din cadrul UPU Craiova spun pentru GDS că bărbatul ajunsese la spital pentru că ar avea copilul internat în secția Pediatrie. „A vrut să iasă din Unitatea de Primiri Urgențe și în acel moment și-a prins degetele în uși. S-a enervat, a luat mașina și a intrat în ele”, spune sursa.

UPDATE: 23: 30

Politistii doljeni l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul exiprat. Șoferul de 39 de ani a declarat în fața oamenilor legii că, în timp ce a pus mașina în mișcare, a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație și așa a ”reușit” să intre în UPU.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS