24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIMAGINILE ZILEI: Salvare miraculoasă, după ce un copil a fost scăpat cu scaunul din maşină pentru că nu era aşezat corespunzător

IMAGINILE ZILEI: Salvare miraculoasă, după ce un copil a fost scăpat cu scaunul din maşină pentru că nu era aşezat corespunzător

Un copil a scăpat ca prin minune după ce a a fost aruncat din maşină într-o intersecţie din Mankato, Minnesota. Scaunul copilului nu fusese asigurat, arată imaginile publicate de ABC News.

Imaginile postate de ABC News arată cum micuţul este aruncat din maşina ce face un viraj, iar copilul ajunge în mijlocul străzii. Din fericire este observat la timp de maşina din spate, iar şoferul sare în ajutorul copilului.

Bărbatul staţionează maşina, iese din automobil şi face semne celorlalţi şoferi pentru ca aceştia să oprească. Bărbatul a luat copilul, a tras maşina pe dreapta şi a aşteptat ca mama să se întoarcă, spune Daniel Schisel, comandant al siguranţei publice din oraşul Mankato. Un echipaj al poliţiei a venit la locul incidentului după ce au primit mai multe apeluri despre copilul în vârstâ de doi ani, aflat în mijlocul drumului, conform unei postări pe o reţea de socializare.

Fetiţa căzuse de pe bancheta din spate, în timp ce mama ei conducea automobilul, spune postarea de pe Facebook. Chiar dacă fetiţa era prinsă cu centura de siguranţă, scaunul pentru copii nu era aşezat în mod corespunzător pe banchetă, adaugă Schisel. Nu este clar cum s-a deschis uşa vehiculului.

După examinarea fetiţei în vârstă de doi ani, autorităţile şi personalul medical au concluzionat că aceasta nu era rănită. Autorităţile o acuză pe maa fetiţei de punere în pericol a unui minor şi reglarea necorespunzătoare a sistemului de siguranţă.

Poliţia, ajunsă la faţa locului, a declarat ulterior că micuţul nu a fost rănit în urma incidentului, dar îi sfătuieşte pe părinţi să le pună centura de siguranţă copiilor atunci când merg cu maşina.

VIDEO AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS