Acasă Actualitate Dăncilă va trimite la Cotroceni, aceleași propuneri de miniștri pentru Dezvoltare și...

Dăncilă va trimite la Cotroceni, aceleași propuneri de miniștri pentru Dezvoltare și Transporturi

-

Premierul Viorica Dăncilă va trimite la Cotroceni, aceleași propuneri de miniștri pentru Dezvoltare și Transporturi, atașând documentației și cazierele judiciare ale Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici, a declarat pentru HotNews șeful SGG, Toni Greblă.

„Coaliția PSD-ALDE își menține propunerile. Vom trimite documentația, împreună cazierele pe care președintele le solicită. Este evident că președintele face un joc al nervilor și ne așteptăm să respingă din nou. Așteptăm să vedem totuși ce reacție va avea, iar dacă acest conflict continuă, vom sesiza Curtea Constituțională”, a declarat Toni Greblă pentru HotNews.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.