9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea continuă să fie geroasă, temperaturile scad şi la minus 13 grade. Vezi în ce regiuni se va simţi şi o uşoară încălzire

Vremea continuă să fie geroasă, temperaturile scad şi la minus 13 grade. Vezi în ce regiuni se va simţi şi o uşoară încălzire

Vremea continuă să fie geroasă în acest weekend, mai ales noaptea şi în jumătatea de est a ţării. Ninsorile nu vor mai fi însă semnificative, iar vântul va sufla cu putere doar pe crestele munţilor, informează Mediafax. 

Potrivit meteorologului de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Alina Şerban, duminică pe zi se încălzeşte uşor în vestul ţării.

„Duminică, pe zi, se mai încălzeşte uşor în jumătatea de vest a teritoriului, astfel că temperaturile vor deveni pozitive, uşor peste zero grade, cel mult trei prin Banat, Crişana şi în vestul Olteniei. În jumătatea de est, vor fi în continuare temperaturi mai scăzute, preponderent negative, cu valori de minus trei – minus 5 în depresiunile din Transilvania, dar şi în Muntenia”, a explicat Alina Şerban, pentru Mediafax.

În acest weekend nu vor fi ninsori semnificative, mai spune meteorologul.

În ceea ce priveşte Capitala, duminică vor fi din nou temperaturi negative pe timpul zilei, în condiţiile unui cer temporar noros, fără precipitaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS