Acasă Actualitate Vremea continuă să fie geroasă, temperaturile scad şi la minus 13 grade....

Vremea continuă să fie geroasă, temperaturile scad şi la minus 13 grade. Vezi în ce regiuni se va simţi şi o uşoară încălzire

-

Vremea continuă să fie geroasă în acest weekend, mai ales noaptea şi în jumătatea de est a ţării. Ninsorile nu vor mai fi însă semnificative, iar vântul va sufla cu putere doar pe crestele munţilor, informează Mediafax. 

Potrivit meteorologului de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Alina Şerban, duminică pe zi se încălzeşte uşor în vestul ţării.

„Duminică, pe zi, se mai încălzeşte uşor în jumătatea de vest a teritoriului, astfel că temperaturile vor deveni pozitive, uşor peste zero grade, cel mult trei prin Banat, Crişana şi în vestul Olteniei. În jumătatea de est, vor fi în continuare temperaturi mai scăzute, preponderent negative, cu valori de minus trei – minus 5 în depresiunile din Transilvania, dar şi în Muntenia”, a explicat Alina Şerban, pentru Mediafax.

În acest weekend nu vor fi ninsori semnificative, mai spune meteorologul.

În ceea ce priveşte Capitala, duminică vor fi din nou temperaturi negative pe timpul zilei, în condiţiile unui cer temporar noros, fără precipitaţii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.