17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr ucis în urma unui conflict izbucnit într-un club din Mediaş. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu

Tânăr ucis în urma unui conflict izbucnit într-un club din Mediaş. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaş, judeţul Sibiu, el fiind înjunghiat în timpul nopţii, în urma unui conflict izbucnit între mai mulţi localnici, într-un club, și continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru Mediafax, că a avut loc un conflict într-un club din Mediaş, izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri. La un moment dat, tinerii au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă.

Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS