Gorj: Accident rutier cu 6 victime după ce un microbuz a intrat într-o construcție din beton(VIDEO)

Autori


UPDATE: În urma investigatiilor medicale s-a constatat că dintre cele șase victime au fost rănite grav. O fetiță de 10 ani, care a suferit o fractură la coloană, va fi transportata cu elicopterul la o unitate medicală din București. Polițiștii gorjeni au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

Un microbuz de transport persoane a intrat în urmă cu puțin timp într-o construcție din beton, la granița dintre localitatea Polovragi(Gorj) și Milostea(Vâlcea). Din primele date ar fi 5-6 răniți ușor, copii și adulți. În zonă au fost trimise mai multe ambulanțe. A fost activat Planul roșu de intervenție. Una dintre victime este încarcerată.

După primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul a intrat brusc pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și în coliziune cu construcția de beton amplasată la limita județelor Gorj și Vâlcea.


În microbuz se aflau două familii din Constanta, care se întorceau de la Rânca. Au fost răniți doi bărbați și două femei și doi copii, de 10 și 14 ani. Șoferul este rănit grav, având fracturi la picioare.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Top