Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Dacia
Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Dacia

O persoană a murit, iar alte trei, între care un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier produs în acestă dimineață. pe DN 79, din judeţul Arad. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, transmite Mediafax. Accidentul rutier a avut loc în sensul giratoriu din localitatea Sântana spre Curtici, din judeţul Arad.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în accident au fost implicate două maşini. Conform poliţiştilor, şoferul unei maşini nu a adaptat viteza de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul maşinii care a provocat accidentul a rămas încarcerat, medicii neputând să îi salveze viaţa. Alte trei persoane, doi bărbaţi şi un copil, au fost rănite.

La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe, o autospecială de descarcerare uşoară şi 13 subofiţeri. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN 79, în zona procedurii accidentului rutier.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.