9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident rutier cu un mort şi trei răniţi, pe DN 79

Accident rutier cu un mort şi trei răniţi, pe DN 79

O persoană a murit, iar alte trei, între care un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier produs în acestă dimineață. pe DN 79, din judeţul Arad. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, transmite Mediafax. Accidentul rutier a avut loc în sensul giratoriu din localitatea Sântana spre Curtici, din judeţul Arad.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în accident au fost implicate două maşini. Conform poliţiştilor, şoferul unei maşini nu a adaptat viteza de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul maşinii care a provocat accidentul a rămas încarcerat, medicii neputând să îi salveze viaţa. Alte trei persoane, doi bărbaţi şi un copil, au fost rănite.

La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe, o autospecială de descarcerare uşoară şi 13 subofiţeri. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN 79, în zona procedurii accidentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS