21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn hoţ a furat maşina şi a plecat cu copilul aflat pe bancheta din spate. Misterul fetiţei de origine română, găsite în haine noi în Londra

Un hoţ a furat maşina şi a plecat cu copilul aflat pe bancheta din spate. Misterul fetiţei de origine română, găsite în haine noi în Londra

O fetiţă de origine română era pasagerul unei maşini, când un posibil cumpărător s-a urcat la volan şi a furat autoturismul. Maria Tudorica, în vârstă de 17 luni, a fost găsită câteva ore mai târziu. Dar poliţia se confruntă acum cu un nou mister şi anume de ce purta copilul haine noi atunci când a fost găsit, scrie Mediafax.

Incidentul a avut loc ieri, în cartierul Newham, din estul Londrei.

S-a emis un apel urgent după ce omul care se dădea drept potenţial cumpărător al maşinii tatălui micuţei a sărit la volan şi a plecat cu fetiţa care se afla pe bancheta din spate.
Câteva ore mai târziu, aceasta a fost găsită pe o stradă aproape de locul incidentului. Maşina, un Audi A5 de culoare neagră, a fost găsită abandonată într-un cartier din apropiere.

Dar misterul continuă după ce departamentul de poliţie metropolitan a dezvăluit că fetiţa purta haine noi la momentul găsirii acesteia. Când a fost văzut ultima dată, ea purta un tricou alb şi pantaloni roşii. Totuşi, când a fost găsită, aceasta purta un articol în plus de îmbrăcăminte. Detectivii au în vedere posibilitatea că hoţul a îmbrăcat-o pe fetiţă înainte să o abandoneze sau teoria în care o altă persoană a găsit-o şi a îmbrăcat-o din cauza vremii reci, dar fără a contacta poliţia.
Poliţia face acum apel la oricine a avut contact cu fetiţa sau a văzut maşina. „Ce s-a întâmplat cu maşina în aceste 80 de minute?”, au întrebat aceştia într-o declaraţie.

Suspectul este un bărbat de origine asiatică, slab şi îmbrăcat în negru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS