8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimul suspect în cazul românului ucis în Londra: a primit 11 ani de închisoare în trecut, iar tatăl său e închis pe viaţă pentru acuzaţii de terorism

Primul suspect în cazul românului ucis în Londra: a primit 11 ani de închisoare în trecut, iar tatăl său e închis pe viaţă pentru acuzaţii de terorism

Poliţia engleză investighează cazul în care Tudor Simionov a fost ucis în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2019, iar joi a arestat un bărbat de 26 de ani pe nume Imran Mostafa Kamel. Acesta urmează să fie judecat pentru deţinerea de arme cu scopul de a crea panică, iar bărbatul e suspectat şi de moartea românului. Imran Kamel este omul reţinut după ce românul care lucra în clubul londonez a fost ucis. Kamel a fost adus în faţa unui judecător azi într-un caz în care e acuzat de posesie ilegală de arme, dar rămâne un suspect şi în privinţa morţii lui Tudor Simionov.  Imran Mostafa Kamel a mai fost arestat în 2012, fiind găsit vinovat pentru jaf armat, după ce a spart un magazin de bijuterii alături de alte persoane. A primit 11 ani de închisoare, dar a fost eliberat în 2017.

Acesta este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean în vârstă de 60 de ani condamnat la închisoare pe viaţă pentru acuzaţii de terorism.

Reamintim că, Tudor a fost înjunghiat în piept chiar la intrarea clădirii Mayfair din Londra, unde avea loc o petrecere privată. S-a luptat, potrivit înregistrărilor cu telefonul oferite de martori Poliţiei, cu nouă agresori înainte de a fi ucis.

Presa britanică l-a identificat încă din primele ore pe Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, un român plecat de curând în Regat. (sursa:mediafax)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS