21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOficialii străini vor avea prioritate în traficul din România până pe 30 iunie. Preşedintele Iohannis a emis decretul

Oficialii străini vor avea prioritate în traficul din România până pe 30 iunie. Preşedintele Iohannis a emis decretul

Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea ordonanţei privind însoţirea cu autovehicule ale poliţiei rutiere, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019, a şefilor delegaţiilor străine care participă pe teritoriul României la şedinţele prilejuite de preşedinţia română a Consiliului UE, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2018 pentru instituirea unor măsuri privind însoţirea cu autovehicule ale poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei Române a şefilor de delegaţii străine în perioada de exercitare a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene 2019.

„Se aprobă Ordonanţa Guvernului nr. 3 din 23 august 2018 pentru instituirea unor măsuri privind însoţirea cu autovehicule ale poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei Române a şefilor de delegaţii străine în perioada de exercitare a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene 2019, adoptată în temeiul art. 1 pct. V din Legea nr. 183/2018 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, şi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 735 din 24 august 2018”, prevede proiectul de lege.

Proiectul de lege a fost adoptat, pe 19 decembrie, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS