20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Steagurile României și Uniunii Europene, proiectate pe clădirea Palatului Victoria

Steagurile României și Uniunii Europene, proiectate pe clădirea Palatului Victoria

-

România va prelua, începând de mâine, pentru o perioadă de șase luni, Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Într-un comunicat emis de Guvernul României se menţionează că, pentru marcarea acestui eveniment, pe faţada Palatului Victoria vor fi proiectate steagurile României și Uniunii Europene, precum și logo-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Elementele vizuale vor fi proiectate pe clădirea sediului Guvernului în această noapte, în intervalul orar 19.00 – 3.00. 

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.