5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinti: Doua trenuri, staționate timp de trei ore între Strehaia și Ciochiuta, ca urmare a unei defectiuni

Mehedinti: Doua trenuri, staționate timp de trei ore între Strehaia și Ciochiuta, ca urmare a unei defectiuni

În aceasta dimineața, un tren marfar s-a defectat, stationand mai multe ore între localitățile Strehaia și Ciochiuta, în Mehedinți.

În timp ce marfarul era staționat, un tren de călători nu a putut sa înainteze, fiind blocat pe sine din cauza incidentului de la primul tren. Din datele primite de la CFR, ca urmare a unei defecțiuni la tahograful locomotivei, trenul IR 1696 a staționat, intre localitatile Ciochiuta și Strehaia, timp de trei ore (intre orele 04-07, în aceasta dimineata) până când defecțiunea a fost remediată, spun reprezentanții ISU.

In tot acest timp, incalzirea trenului a fost functionala, informează autoritatile. In dispeceratul ISU MH nu au fost înregistrate apeluri despre acest incident.

ISU Mehedinti a confirmat pentru GdS, in urma cu cateva minute, ca din aceasta dimineata, dupa ora 7:00-7:30, circulatia feroviara s-a desfasurat in conditii normale pe ruta amintita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS