21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCioloş: Au fost strânse 100.000 de semnături pentru iniţiativa cetăţenească ''Oameni noi în politică''

Cioloş: Au fost strânse 100.000 de semnături pentru iniţiativa cetăţenească ”Oameni noi în politică”

Fostul prim-ministru Dacian Cioloş a anunţat marţi că au fost strânse 100.000 de semnături pentru iniţiativa cetăţenească ”Oameni noi în politică”, dar că mai există câteva judeţe în care nu a fost atins deocamdată baremul minim de 5.000 de semnături, informează Agerpres.

„Până în momentul de faţă am reuşit să strângem cele 100.000 de semnături necesare. În săptămânile următoare intenţionăm să continuăm strângerea de semnături pentru a avea un număr mai consistent, dar mai avem şi de îndeplinit baremul în câteva judeţe, unde avem nevoie de un minim de 5.000 de semnături. Mai sunt câteva judeţe unde mai avem nevoie de câteva sute de semnături pentru a îndeplini acest barem, dar suntem deja în faza în care putem anunţa că avem cele 100.000 de semnături”, a declarat Cioloş, la o conferinţă de presă.

El a reamintit că pe 11 septembrie Mişcarea România Împreună, alături de USR, PACT, Partidul Oamenilor Liberi şi mai multe organizaţii civice, a lansat campania de strângere de semnături pentru o reformă a legislaţiei electorale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS