Acasă Actualitate Traversarea cu feribotul, întreruptă temporar între Bechet şi Oreahovo

Traversarea cu feribotul, întreruptă temporar între Bechet şi Oreahovo

-

Poliţiştii de frontieră anunţă întreruperea temporară a curslor cu feribotul între Bechet şi Oreahovo, motivul fiind efectuarea unor lucrări de drenaj pe malul bulgăresc al Dunării.

„Societatea care administrează cursele regulate cu feribotul între Bechet și Oreahovo a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că în data de 14.12.2018, între orele 08.00-18.00 și în data de 15.12.2018, între orele 08.00-18.00 activitatea feribotului se suspendă pentru efectuarea lucrărilor de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc. Având în vedere aspectele prezentate, recomandam participantilor la trafic ca în acest interval orar să folosească punctele de trecere cele mai apropiate, PTF Calafat (jud. Dolj) şi PTF Turnu Măgurele (jud. Teleorman)”, au precizat poliţiştii de frontieră.

Aceştia din urmă recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

ȘTIRI VIDEO GdS