Acasă Actualitate Primăriile vor primi bani pentru plata cheltuielilor curente

Primăriile vor primi bani pentru plata cheltuielilor curente

Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri ca nu mai puțin de 562 de milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului să meargă la final de an către decontări ale primăriilor pentru proiectele din cadrul PNDL I și II și pentru plata cheltuielilor curente.
Astfel, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării, Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, alocarea sumei de 300 de milioane de lei pentru suplimentarea bugetului ministerului pe anul 2018, în vederea decontării proiectelor finanţate prin Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapele I şi II. Fondurile, precizează sursa citată, acoperă cuantumul estimat al solicitărilor de decontare pentru finanţarea obiectivelor de investiţii incluse în PNDL şi neonorate până la această dată.

Printr-o a doua hotărâre aprobată în ședința de ieri, a fost alocată suma de 262,6 de milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru plata cheltuielilor curente şi de capital din unităţile administrativ-teritoriale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version