Acasă Actualitate O avarie la reţeaua de distribuţie a agentului termic a lăsat...

O avarie la reţeaua de distribuţie a agentului termic a lăsat sute de craioveni din cartierul Lăpuş fără căldură

Sute de craioveni din cartierul Lăpuş au răma în cursul acestei zile fără apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii produse la o conductă de distribuţie a agentului termic primar aparţinând Complexului Energetic Oltenia. Sunt afectate blocurile din mai multe asociaţii de propietari, arondate PT 3 Lăpuş. „Este  cea de-a cincea avarie în decurs de o lună. Săptămâna trecută am stat fără apă caldă şi căldură de vineri până luni. acum s-a spart din nou o conduct a CEO în zona Popeci. Cred că sunt afectate cinci asociaţii de proprietari şi căminele IUG”, a spus Anca Radu, preşedinte asociaţie de proprietari. Locatarii spun că nici la acest moment caloriferele nu sunt calde, deşi s-ar fi aşteptat ca până la venirea nopţii să aibă căldură în apartamente.

Reprezentanţii CEO au confirmat că  avaria s-a produs, într-adevăr  la o conductă foarte veche. Şi că lucrările  de reparaţii au fost efectuate de angajaţii Complexului împreună cu cei ai Termoficării. În plus aceştia dau asigurări în în cel mai scurt timp se va relua furnizarea căldurii în zonă.

Totodată reprezentanţii SC Termo Craiova SRL au spus :”A fost o avarie la reţeaua de distribuţie a agentului termic primar a lui CEO. Angajaţii noştri au intreveni alături de angajaţii de la CEO pentru remedierea  de urgenţă a avarie , iar la acest moment furnizăm căldură craiovenilor din această zonă”, a precizat Lorena Nicolăiță, director SC Termo Craiova.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version