Acasă Actualitate Arestat pentru uciderea unui bătrân de 75 de ani

Arestat pentru uciderea unui bătrân de 75 de ani

Crimă înfiorătoare

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, aseară, arestarea preventivă a unui minor de 15 ani, acuzat că a ucis cu brutalitate un bătrân de 75 de ani.

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de joi, Constantin Mitrache, de 75 de ani, din satul Corlate, din comuna doljeană Izvoare, a fost ucis în gospodăria sa de un băiat de 15 ani. Minorul a fost reţinut de procurorii doljeni joi seara, pentru comiterea infracţiunii de omor. După primele cercetări s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit o altercaţie, la domiciliul victimei. Băiatul a luat o coadă de topor cu care l-a lovit de mai multe ori în zona capului pe bătrânul de 75 de ani. Acesta din urmă a murit pe loc în urma loviturilor primite.

Poliţia a fost anunţată de o vecina a bătrânului, care i-a văzut cadavrul în curtea locuinţei.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version