Acasă Actualitate CEx-ul PSD, devansat pentru 10 decembrie

CEx-ul PSD, devansat pentru 10 decembrie

-

Președintele PSD Liviu Dragnea a convocat un Comitet Executiv al PSD pentru luni, 10 decembrie. Cu doar câteva ore înainte, PSD stabilise un CEx și un Consiliu Național pentru duminică, 16 decembrie, potrivit Realitatea TV.

Social-democrații ar urma să decidă mutarea pe care o vor face ca răspuns la tergiversarea lui Klaus Iohannis în cazul remanierii guvernamentale. Președintele nu a luat încă o decizie cu privire la confirmarea miniștrilor la Transporturi și Devoltare.

Pe listă s-ar putea afla și ordonanța pentru amnistie și grațiere. Există informații că social-democrații nu au renunțat la adoptarea unei astfel de ordonanțe cândva în preajma Sărbătorilor, în ciuda răspunsurilor vagi oferite de Dragnea sau Viorca Dăncilă.

Moțiunea de cenzură pe care Opoziția se pregătește să o depună s-ar putea afla de asemenea pe lista de discuții.

În același timp, relatează Realitatea TV, Dragnea dorește să schimbe și conducerile a trei organizații PSD: Caraș-Severin, Ilfov și Călărași.
Potrivit surselor citate, pe 16 decembrie ar fi urmat, printre altele, să fie ales preşedintele Consiliului Naţional al PSD. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional va candida fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.