8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCEx-ul PSD, devansat pentru 10 decembrie

CEx-ul PSD, devansat pentru 10 decembrie

Președintele PSD Liviu Dragnea a convocat un Comitet Executiv al PSD pentru luni, 10 decembrie. Cu doar câteva ore înainte, PSD stabilise un CEx și un Consiliu Național pentru duminică, 16 decembrie, potrivit Realitatea TV.

Social-democrații ar urma să decidă mutarea pe care o vor face ca răspuns la tergiversarea lui Klaus Iohannis în cazul remanierii guvernamentale. Președintele nu a luat încă o decizie cu privire la confirmarea miniștrilor la Transporturi și Devoltare.

Pe listă s-ar putea afla și ordonanța pentru amnistie și grațiere. Există informații că social-democrații nu au renunțat la adoptarea unei astfel de ordonanțe cândva în preajma Sărbătorilor, în ciuda răspunsurilor vagi oferite de Dragnea sau Viorca Dăncilă.

Moțiunea de cenzură pe care Opoziția se pregătește să o depună s-ar putea afla de asemenea pe lista de discuții.

În același timp, relatează Realitatea TV, Dragnea dorește să schimbe și conducerile a trei organizații PSD: Caraș-Severin, Ilfov și Călărași.
Potrivit surselor citate, pe 16 decembrie ar fi urmat, printre altele, să fie ales preşedintele Consiliului Naţional al PSD. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional va candida fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS