6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreea Cosma, condamnată la 4 de închisoare cu executare

Andreea Cosma, condamnată la 4 de închisoare cu executare

Andreea Cosma, deputat PSD Prahova, a fost condamnată, marți, în prima instanță, la 4 ani de închisoare cu executare de către Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul „Ciuperceasca”, scrie Hotnews. Decizia nu este definitivă.

DNA a trimis-o în judecată pe Andreea Cosma în anul 2015, pentru complicitate la abuz în serviciu, pe vremea când era notar public.

Deputatul a fost trimis în judecată, de către DNA Ploieşti, în anul 2015, în dosarul privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri din subordinea cazărmii Ciuperceasca, ce a intrat în activul Parcului Industrial Plopeni, după schimbul de terenuri cu MApN. În acelaşi dosar, au mai fost deferiţi justiţiei fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Florin Anghelc şi un fost director al Parcului Industrial Plopeni.

DNA a precizat, la acel moment, că Andrea Cosma, notar public la momentul comiterii faptelor, ar fi înstrăinat mai multe imobile din cadrul Ciuperceasca, fără a respecta dispoziţiile legale privind achiziţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS