Acasă Actualitate Klaus Iohannis, mesaj de 1 Decembrie: „Avem o șansă uriașă pentru următorii...

Klaus Iohannis, mesaj de 1 Decembrie: „Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor”

Președintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Ziua Națională, susținând că românii au „o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor”.


„Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!​”, a scris Iohannis pe Facebook, în mesajul de 1 Decembrie.(sursa:hotnews)

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version