22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Tablou de Renoir, furat cu ajutorul unei sacoșe de cumpărături în Viena

Tablou de Renoir, furat cu ajutorul unei sacoșe de cumpărături în Viena

-

Lucrarea „Golfe, mer, falaises Vertes”, de Pierre-Auguste Renoir, a dispărut de la casa de licitații Dorotheum din Viena, unde era expusă, iar poliția urmărește trei suspecți care au fost văzuți fugind din clădire transportând o pungă mare de cumpărături, cu marca unui magazin de pantofi.
Tabloul fusese estimat de specialiști la suma de 160.000 de euro, transmite Mediafax.
„Cei trei suspecți au părăsit locul faptei folosind trei ieșiri diferite și apoi au dispărut”, a transmis poliția din Viena într-o declarație oficială.
Autoritățile au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere luni dimineață, cu mențiunea că hoții erau, „evident, profesioniști”, arată Reuters.
Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.