20.6 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Avionul în care se afla Angela Merkel, obligat să aterizeze la scurt...

Avionul în care se afla Angela Merkel, obligat să aterizeze la scurt timp de la decolarea din Berlin

-

Angela Merkel
Angela Merkel

Avionul Airbus A340, în care cancelarul german Angela Merkel călătorea, împreună cu delegaţia germană, pentru a ajunge la Summitul G20, a fost forţat să aterizeze la scurt timp de la decolarea sa din Berlin din cauza unor probleme tehnice, a informat căpitanul, relatează site-ul agenţiei Reuters, preluat de Mediafax.

Căpitanul avionului a informat pasagerii că a decis să schimbe aeronava pe aeroportul Cologne-Bonn, din nord-vestul Germaniei, în urma unor „probleme care au afectat mai multe sisteme electrice”. Cu toate acestea, nu au existat riscuri de securitate.

Autorităţile nu au anunţat când va ajunge un nou avion pentru a transporta delegaţia germană în Argentina.

Cancelarul german Angela Merkel şi ministrul de Finanţe, Olaf Scholz, îşi vor continua vineri călătoria spre Argentina, după ce avionul în care se aflau a aterizat la scurt timp de la decolare din cauza unor probleme tehnice, au informat surse din delegaţia germană.

Ramona OLARU
Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.