6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe frica posibilelor huiduieli, Liviu Dragnea nu are curajul să iasă în public nici măcar de Centenar: ”Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”

De frica posibilelor huiduieli, Liviu Dragnea nu are curajul să iasă în public nici măcar de Centenar: ”Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”

Liviu Dragnea anunță că va lipsi de la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale invocând o presupusă afecțiune de sănătate, pe care însă el a anticipat-o încă de la începutul săptămânii, scrie g4media.ro.

”Pe data de 1 decembrie, Domnul presedinte Liviu Dragnea, nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei . (Medicul nu- i recomanda sa stea in frig atatea ore. )”, se arată într-un mesaj transmis de consilierii președintelui Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea și-a pregătit terenul pentru a-și anunța absența de la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale încă de luni.

”Încă nu m-am decis (unde voi merge – n.r.), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea, la finalul ședinței Biroului Permenent Național al PSD de luni.

În ultimii doi ani, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu au mai participat la evenimente publice, evitând să mai iasă în între oameni, în medii necontrolate, de frica posibilelor huiduieli pe care le-ar putea încasa.

Ultima absență notabilă a celor doi a fost de la deschiderea oficială a cursurilor în învățământul preuniversitar. Dragnea și Tăriceanu au lipsit și anul trecut de la festivitățile de început de an școlar, precum și de la parada de Ziua Națională, din cauza aceluiași motiv: frica de a fi huiduiți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS