14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSfinţirea Catedralei Mântuirii: 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei. Două au ajuns la spital

Sfinţirea Catedralei Mântuirii: 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei. Două au ajuns la spital

Echipajele pompierilor SMURD au acordat, până acum, îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 30 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care două au fost transportate la spital, informează MEDIAFAX.

„De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 30 persoane, dintre care două au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Aproximativ 20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi participă, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenţi numărându-se premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului.

Oamenii, care au venit din toată ţara pentru a participa la sfinţirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au aşteptat ore bune pe platoul din faţa lăcaşului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulţi au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS