23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Inna, concert de Ziua Naţională la Târgu Jiu

Inna, concert de Ziua Naţională la Târgu Jiu

-

Primăria Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși“, le pregătește târgujienilor mai multe surprize cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie. „Pe 1 Decembrie, la Târgu Jiu, va fi organizat un concert Inna de o oră și jumătate. A fost destul de dificil, o perioadă extrem de lungă de tratative cu impresarul Innei, dar am rezolvat această problemă. Tot pentru 1 Decembrie vorbim de un brad natural și de o cupolă de lumini. Vor fi și anumite proiecții video, legate de evenimentele istorice, pe clădirile de lângă Instituția Prefectului și chiar pe clădirea acesteia. În acest moment căutăm o locație adecvată pentru a instala vechiul brad. Ținând cont de faptul că are o greutate și o dimensiune considerabilă, trebuie găsit un spațiu care să permită amplasarea lui“, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. Tot de Ziua Naţională va avea loc o paradă militară în premieră, la Coloana fără Sfârşit.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.