O femeie în vârstă de 42 de ani, din Capitală, a fost pusă sub control judiciar, vineri, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, aceasta fiind acuzată că a furat dintr-un magazin amplasat într-un mall o brăţară din aur cu diamante în valoare de peste 85.000 de lei, scrie Mediafax.

Femeia care a furat brăţara din mall Băneasa din Bucureşti a fost reţinută joi de către Poliţia Capitalei, iar magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au plasat-o, vineri, sub control judiciar.

„Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care administratorul unei societăţi comerciale reclama că în data de 10.11.2018, în jurul orei 18.30, persoane necunoscute au sustras din magazinul situat în incinta unui centru comercial o brăţară din aur cu diamante, în valoare de peste 85.000 lei. (…) Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au demarat investigaţiile, iar la data de 15 noiembrie a.c. a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracţională, bănuită de comiterea faptei. (…) Cu ocazia extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data menţionată, ar mai fi sustras şi alte bunuri tot din acelaşi complex comercial”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia s-a predat poliţiştilor şi a adus brăţara, despre care a crezut iniţial că valorează în jur de 200 de euro. Bijuteria a fost recuperată şi înapoiată magazinului.