Acasă Actualitate Sandra Bullock şi alte celebrităţi, solidare cu cei care luptă împotriva incendiului...

Sandra Bullock şi alte celebrităţi, solidare cu cei care luptă împotriva incendiului din California

-

Sandra Bullock, chef Jose Andres, Ellen Degeneres, Miley Cyrusy şi alte celebrităţi şi-au manifestat solidaritatea şi au făcut donaţii celor care luptă împotriva ravagiilor incendiului care afectează California, informează Agerpres, citând ziarul online spaniol La Vanguardia.

În timp ce pompierii continuă să lupte împotriva focului şi caută persoanele date dispărute, multe vedete hollywoodiene şi-au manifestat solidaritatea şi au contribuit cu donaţii pentru a-i ajuta pe cei afectaţi.

Una dintre acestea este prezentatoarea de televiziune Ellen Degeneres, care a anunţat în emisiunea sa „The Ellen DeGeneres Show” că s-a asociat cu Walmart pentru a dona 100.000 de dolari corpului de pompieri care trece prin momente atât de grele. „Nu există suficiente cuvinte pentru a le exprima mulţumirea şi recunoştinţa. Au salvat animale şi case ameninţate de foc. Mulţumim, mulţumim, mulţumim”, a spus ea.

O altă vedetă care a dorit să se alăture cauzei este actriţa Sandra Bullock, care a donat 100.000 de dolari asociaţiei The Humane Society of Ventura County. Voluntari şi profesionişti şi-au unit forţele pentru a salva cât mai multe animale: nu doar animale de companie, ci şi exemplare din fauna sălbatică, coioţi, căprioare, urşi, vulpi sau şerpi.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se numără printre cei care au văzut cum casa lor a fost complet distrusă de flăcări. Actriţa a dorit totuşi să transmită un mesaj de speranţă şi să ajute The Malibu Foundation, alocând suma de 500.000 de dolari prin intermediul organizaţiei de solidaritate în care este ea însăşi implicată, Happy Hippie Foundation.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.