Acasă Actualitate (VIDEO )Doi doljeni, răniți într-un accident rutier provocat de un bulgar în...

(VIDEO )Doi doljeni, răniți într-un accident rutier provocat de un bulgar în Olt

-

 Un șofer care conducea un autoturism, ce tracta o autoplatformă, a provocat un accident în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Pe fondul neatenției, spun polițiștii, șoferul bulgar a lovit o mașină oprită din cauza unor defecțiuni tehnice. În aceasta se aflau și două persoane din Lipovu, județul Dolj, care au ajuns la spital.
 
„Pompierii de la Garda Stoenești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descărcare, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au fost solicitați să intervină la un accident rutier, la ieșire din comuna Radomirești spre Mihăiești, pe D.N. 6. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară care tracta o platformă auto, în ambele aflându-se cinci persoane. La sosirea echipajelor, cele cinci persoane au fost găsite conștiente, în afara autovehiculelor. Pompierii militari au acționat pentru deconectarea bornelor bateriilor autovehiculelor implicat în accident, în sprijinul echipajelor de la Serviciul de Ambulanță, dar și pentru sablarea carosabilul de resturile rezultate în urma accidentului.
 
Echipajele medicale au preluat două persoane, pasageri ai autoturismului, aflate pe bancheta din spate, în vârstă de 23 de ani și 56 de ani, ambii din comuna Lipovu, județul Dolj, cu traumatisme cranio-cerebrale. 
 
Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost transportat la spitalul din Caracal, iar cea de-a doua victimă la UPU Slatina“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuș, precizând că celelalte trei persoane au fost asistate medical la fața locului, refuzând transportul.
Polițiștii îl caută pe cetățeanul bulgar pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS