12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn uliu, recrutat de gara Waterloo din Londra după ce călătorii s-au plâns că porumbeii le fură mâncarea

Un uliu, recrutat de gara Waterloo din Londra după ce călătorii s-au plâns că porumbeii le fură mâncarea

Conducerea celei mai aglomerate gări din Marea Britanie a angajat un uliu pentru a speria porumbeii după un val de sesizări primite din partea pasagerilor, informează Agerpres, citând Press Association.

În gara aflată sub administrarea companiei Network Rail există îşi desfăşoară activitatea douăzeci şi şapte de puncte de vânzare unde sunt comercializate alimente şi băuturi, iar mulţi clienţi s-au plâns că porumbeii ciugulesc din mâncare şi lasă în urmă mizerie.

În comentariile publicate recent pe site-ul TripAdvisor călătorii atrag atenţia că în această gară există o ”mulţime de porumbei care zboară peste tot în timp ce încerci să mănânci”. De asemenea, într-un alt mesaj o persoană declară că a fost nevoită să se ”lupte” cu porumbeii pentru mâncare.

Un alt turist care a trecut prin gară a sugerat chiar că ar fi indicat ca pasagerii să aibă asupra lor câte ”un plici de muşte pentru porumbei”.

Aria, un exemplar din specia uliul lui Harris, în vârstă de cinci ani, se va afla la datorie în gara londoneză de două ori pe săptămână şi va ”lucra” în schimburi de câte două ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS