8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliția Română: „Nu confiscăm pătrunjel! Ne-am înteles, da?! Hai... că nu e ceva inextricabil!”

Poliția Română: „Nu confiscăm pătrunjel! Ne-am înteles, da?! Hai… că nu e ceva inextricabil!”

Poliția Română a postat pe Facebook ”Povestea pătrunjelului”, în care spune că nu confiscă acest tip de verdeață și că astfel de informații sunt ”legende urbane”. Mesajul vine după ce, de-a lungul timpului, au apărut informații privind astfel de acțiuni ale forțelor de ordine. Ultimele articole de acest fel au venit luna trecută, când Poliția Locală Constanța a lansat„un avertisment puternic, dar deosebit de ferm”, după ce a confiscat 273 de legături de verdeață.

Ce scrie acum, pe Facebook, Poliția Română:

”Mă numesc Petroselinum Crispum, dar toți mă știți de Pătrunjel. Am crescut la țară, dar când m-am făcut mai mare m-am mutat la oraș, într-o piață, alături de ceilalți membri ai familiei mele de verdețuri.

Am fost avertizat de ei că s-ar putea să fiu confiscat dacă nu am prețul afișat, dar până acum, singurii polițiști care au venit la standul meu m-au cumpărat, m-au dus acasă la familiile lor, m-au tocat mărunt și m-au presărat într-o supă caldă pe care au savurat-o împreună.

Se pare că au fost doar legende urbane ale rudelor mele din familia Cannabaceae… poate știau ele altceva.

Poliția Română nu confiscă pătrunjel! Ne-am înteles, da?! Hai… că nu e ceva inextricabil!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS