Acasă Actualitate Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale: Democraţii au obţinut majoritatea în Camera Reprezentanţilor

Alegeri SUA 2018. Rezultate parţiale: Democraţii au obţinut majoritatea în Camera Reprezentanţilor

Ambasada SUA la Bucureștprocesează vizele doar pentru situațiile de urgență sau de importanță critică
Ambasada SUA la Bucureștprocesează vizele doar pentru situațiile de urgență sau de importanță critică

Preşedintele SUA, Donald Trump, a felicitat-o pe Nancy Pelosi, liderul opoziţiei din Camera Reprezentanţilor, în condiţiile în care rezultatele parţiale indică o probabilă majoritate democrată în această cameră, a anunţat Drew Hammill, adjunctul şefului de cabinet al lui Pelosi, scrie Mediafax.

Hammill a mai precizat pe Twitter că preşedintele a salutat apelul la bipartizanat lansat de Pelosi în discursul ei. Preşedintele Donald Trump a afirmat, luni seară, că scrutinul legislativ parţial care se va derula marţi este „un referendum” privind politicile sale, avertizând că o victorie a Partidului Democrat (de opoziţie) ar afecta proiectele prezidenţiale.

„Chiar dacă nu sunt pe buletinul de vot, într-un anumit fel sunt pe buletinul de vot”, a declarat Donald Trump în cursul unui eveniment electoral. „Presa consideră scrutinul un referendum privind persoana mea şi privind mişcarea” politică republicană, a adăugat liderul de la Casa Albă. Donald Trump a îndemnat simpatizanţii republicani să meargă la vot, avertizând că o victorie a Partidului Democrat (centru-stânga, de opoziţie) în vreuna dintre Camerele Congresului va afecta politicile sale. „Este o situaţie fragilă”, a spus Donald Trump.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version